Груевски паѓа во канџите на лошата судбина што самиот ја предизвика

by Фокус 11:26
11:26

Тешко може да се очекува од Груевски да допушти да се оспособи специјалното обвинителство да си ја врши својата функција.

Тој добро знае дека со првото обвинение за него, за 180 степени ќе се сврти расположението.

- Advertisements -

Тогаш ќе кренат раце од него и сите оние кои во него нема да гледаат фактор што може да ги заштити нивните интереси.

Токму поради тоа е создадена оваа пат-ситуација, Специјалното обвинителство да биде ни ваму, ни таму, а ВМРО-ДПМНЕ да не биде виновен.

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”