Македонија е родилка, Пржино плодот, трезвен ли е анестезиологот?!

by Фокус 11:36
11:36

Договорот од Пржино ќе биде како секое јадење приготвувано на бавен оган и температури: или ќе испадне нешто многу вкусно или ќе се заборави во оган, па сето ќе испари.

Освен што ќе се уништи храната внатре, дополнително ќе се оштети и лонецот.

- Advertisements -

Или грнето, казанот, чинијата или тавата, секому според главата.

Или Пржино, или држи го!

Пишув
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”