Груевски нема да го спаси ни Свети Курц

by fokus 13:49
13:49

За да им докажат на граѓаните во Македонија дека не се изолирани од Европа и од светот, Груевски и бандата се потпираат на европските и на светските изолационисти. На Виктор Орбан и Најџел Фараж, на Марин Лепен и на Доналд Трамп.

На политичарите кои своите држави сакаат да ги изолираат од светот, ама, ете, не ја изолираат бандата на Груевски.

- Advertisements -

Изолационистите не го изолираат Груевски. А зошто? Па, за да ја изолираат Македонија!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”