УБК ги прислушувала осудените во „Монструм“ пред да го извршат масакрот!

by fokus 14:16
14:16

Мистеријата околу петкратното убиство што се случи на 12 април 2012 година, наместо да се расплете, сѐ повеќе се заплеткува.

Додека се чека за случајот да се изјасни СЈО, „Фокус“ од сигурни извори дознава дека дел од осудените извршители на велигденскиот масакр биле нелегално прислушувани долго време пред да се случи убиството.

- Advertisements -

Очекувањата се дека овие разговори, кои не биле употребени во судската постапка, можат да го сменат досегашниот тек на случајот и конечно да го откријат нарачателот и мотивот!

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”