Дрим тим: Амди и Ѕинго за министри!

by fokus 14:01
14:01

Тимот на Грујо навистина изгледа застрашувачки.

Покрај него, политичкиот Меси, во неговиот тим се и неверојатно добро укомпонираните млади, перспективни и реформаторски настроени Амди Бајрам, Љубисав Иванов Ѕинго и Слободан Угриновски од Сојузот на здрави Титови сили.

- Advertisements -

Вистински дрим тим, кој ако победи на изборите, заслужува шанса вечно да ја води и оправа државата

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”