Груевски игра на големо – Македонија ја стави на коцкарската маса

by fokus 15:18
15:18

Без дилема, ја живееме најнеизвесната етапа од постоењето на Македонија досега. Дали сме свесни, или не сакаме да бидеме свесни, дека овие опасни игри што сега ги игра Груевски не се ни приближно така наивни како што било што досега се играло.

Опијанет од својата важност, одлепен од стварноста тој пред сè, се изживува со „неговиот“ народ, неговите верни гласачи, како да се добиток подготвен кротко да замине во кланица.

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”