Груевски е сам, нема веќе луѓе околу него!

by Фокус 18:10
18:10

Груевски, како последен гребатор се гребе и не може веќе ништо да изгребе од квазипатриотската тава на ВМРО-то, од којашто лакомо ја сркаше силата на членството. Старите, асолните членови на ДПМНЕ си заминаа.

Овие, од фамилијата, со сите слуги, кумства и пријатели, сепак се малубројни за тој да успее да го доврши мегаломанскиот темелен „проект“: Уништување на Македонија!

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”