Госпоѓо Коцијанчич, добредојдовте во Шарената револуција!

by Фокус 12:18
12:18

Што да прави СДСМ кога гледа како од страна на ВМРО-ДПМНЕ масовно се изнудува и се потплаќа избирачката волја на добар дел од осиромашеното граѓанство и селанство?

Нема друго, освен да го отвори ќесето и да активира некоја „финансиска бомба“ што ја засолнил  во текот на овие десет години „на власт“, стокмена баш за вакви тешки времиња.

- Advertisements -

Додуша, има не малку забегани вмровци кои веруваат дека СДСМ сѐ уште владее. Нормално, зар ваков погром би можела да им приреди нивната ВМРО-ДПМНЕ?!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”