Господине Груевски, дали сте подготвен за судење?

by fokus 13:37
13:37

Груевизмот е зло, а сосема нормална работа и сосема природен процес е сите да се обединат во борбата против злото.

Тоа и такво колаборирање не го доживувам како борба за власт, туку како битка за слобода и правда, која мора да заврши со прашањето од насловот на текстот

- Advertisements -

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”