„Гомњари сас гомњарску цевку“

by Фокус 12:23
12:23

Не е сал „планот на Катица“ што им предизвика инсомнија на фамилијата и на зврлевци. Израелската тура на Заев, на највисоко ниво, сосе изјавата дека Израел не дава донации во пари, веројатно предизвика да „им тече низ ногавици“.

Та за обична „клевета“, што тие така ја дефинираа, а судот послушно ја парафираше, носеа психијатриски вештачења.

- Advertisements -

Де сон немале, де срцето им лупало забрзано, де напади од срам од фамилијата добивале.

Според ваквите наоди, верувам дека од планот на Катица и од пораките од Израел гарант се стигнати за во спец-установа да завршат.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”