Години изглодани од стаорци

by fokus 12:35
12:35

Никола Груевски измисли перфектен рецепт како да им ја згади Македонија на Македонците, како да ги извитопери сите приказни и митови врз кои е создадена македонската нација, како да ги згази и обезвредни сите традиционални вредности врз кои се воспитувани генерации Македонци.

И затоа луѓето си одат. Не само за да најдат подобар живот, туку за да избегаат од лудилото на груевизмот, кој од Македонија направи едно шизофрено општество.

- Advertisements -

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”