Гномови

by Фокус 11:36
11:36

Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ), кое во улога на продолжена рака на власта организира контрапротести за нејзина поддршка, дејствува според поданички и сервилен принцип: ако го притиснат – „газ дава“, ако малку го олабават – „газ бара“.

Среброљубие, кариеризам и привилегии се во прашање, ништо друго

- Advertisements -

Пишува
д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”