ХОРХЕ најтапиот лик на планетава!

by Фокус 11:33
11:33

Не е јасно во што од полицијата го утврдуваат постоењето на штетата во дејствијата на Савевски!? Дали во рамката од сликата или, пак, во уништување на фотографијата со ликот на Хорхе Помилувачот.

Ниту едното, ниту другото за никој нормален во оваа држава немаат никаква вредност. Освен за Обвинителството на Зврлевски.

- Advertisements -

Истото она што не побара никаква мерка против високите претставници на власта и чии распити кај нив траеја не повеќе од неколку минути, иако во доказниот материјал несомнено се надзираше и постоеше сомневање дека владејачката врхушка противправно присвоила износ кој се движи околу милијарда евра.

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”