„Глупавиот и поглупавиот“ и Панчевски како „најглупавиот“!

by fokus 15:52
15:52

Судиите се побунија за злоупотребата на судот и за неговата официјална интернет-страница за приватни војни, кои ги води Панчевски против колеги судии. И тука се потполно во право.

Неговата хистерична и непресметлива реакција го покажува неговиот страв дека само прашање на време е кога неговите колеги ќе смогнат сила да проговорат за многу поголеми злоупотреби од присвојувањето на сајтот на судот

- Advertisements -

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”