Што е „бомбата“ на Заев за дуелот со Груевски!?

by fokus 12:40
12:40

Кога „злосторничко здружение“ маскирано во врхушка на политичка партија ќе успее речиси совршено да оствари проект „перење мозоци“, без плакнење, ама на центрифуга, тогаш со леснотија може да ги убеди пациентите и клиентите дека реално е она што тоа им го вбризгува со дневни дози пропаганда, а не тоа што тие го гледаат со свои очи.

И сосема нормално е таквата групировка да излезе на избори со слоганот „Реално“.

- Advertisements -

Оти реално е нереалното што таа го прогласила за реално.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”