Фирмата на таткото во стечај, синот во друга агенција за билборди!

by Фокус 19:40
19:40

За една од најстарите компании за надворешно рекламирање, „Лазов груп“, во почетокот на годинава е отворена стечајна постапка.

Додека се очекува судскиот епилог, дали ќе биде реорганизирана или ликвидирана, синот на сопственикот на оваа компанија, Владимир Буцо Лазов, стана управник на „Медиа С“, една од четирите фирми-концесионери на Град Скопје.

- Advertisements -

Да биде врската меѓу нив уште посилна, двете фирми од неодамна имаат седиште на иста адреса!

Пишува
Влатко СТОЈАНОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”