Фабрика за флаширана вода!

by fokus 13:59
13:59

Фабриката за ФЛАШИРАНА вода во Дебарско, која, ако добро ме држи сеќавањето, се отвора дури по трет јубилеен пат. Замислете, драги мои, фабрика и тоа за ФЛАШИРАНА вода!

Тоа беше ударна вест на сите провладини медиуми и народецот требаше само да излезе на улица и да заигра од радост затоа што водата е ФЛАШИРАНА, небаре можела да биде и рефус, па водата да им се испорачува на купувачите во кофи или во пластични кеси

- Advertisements -

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”