Улогата на жените во ма(фија)шкото друштво

by fokus 13:57
13:57

Кога би  предвидувала како ќе се одвиваат судските процеси околу актуелнава криминалистичка мелодрама што ја тресе Македонија, имам некое чудно чувство дека на крајот од сето тоа ма(фија)шко друштво, Гордана Јанкулоска, бившата министерка за внатрешни, ќе си го однесе најмногу и ќе биде главната жртва од фамилијата; „даминиот гамбит“ за спас на кралот.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”