Европскиот сон не припаѓа само на една партија, туку на убедливото мнозинство граѓани

by fokus 20:16
20:16

Парламентарното мнозинство треба да биде внимателно, бидејќи не само припадниците на нивните партии, туку убедливото мнозинство граѓани, па дури и тие што ги симпатизираат партиите што сега се опозиција, секогаш во анкетите се изјаснуваа за поддршка на влегувањето на земјата во полноправно членство во НАТО и во ЕУ.

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК