Европа здај!

by fokus

Не сме го виделе СДСМ како би се однесувал ако ВМРО-ДПМНЕ во годините кога беше на власт јавно повлечеше некои непопуларни потези за унапредување и опстанок на државата, како Преспанскиот и Договорот со Бугарија за отворање на евроатлантскиот пат.

Да правеше опструкции, да блокираше и да бојкотираше во име на заштита на „националните интереси“, на македонскиот народ и на СДСМ ќе им речев: „МРШ!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК