Добрината е нашата сила и надеж

by fokus

Човекот денес е соочен со предизвикот како да го пронајде балансот меѓу духовноста, мирот и секојдневните материјални потреби со кои се соочуваме, и како да проживее во свет на непредвидливост, отуѓеност и искушенија

Пишува
Перо КОСТАДИНОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК