Човеци говеда

by fokus

Шарената демагошка парола „Нема правда, нема мир“ ја трансформираа во „Нема закон – нема криминал“.

Арамиите ги ставија надвор од законот, а Бугарите настојуваат да ги вметнат внатре во Уставот!

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК