ЕУ, НАТО и САД нема да дозволат диктаторски режим во Македонија, ниту нејзино исчезнување!

by fokus 14:24
14:24

„Малиот диктатор“и лицето кој има визит-карта на која пишува „Претседател на Републиката“, веќе и врапчињата знаат, биле подготвени на налудничави и морничави идеи. „Сложно“ да ја разрешат дилемата – Или ние, или Македонија.

Сепак, засега сѐ добро се заврши, иако се можни „афтер-шокови“. Огромното мнозинство на демократските и слободољубиви македонски граѓани, лидерите на сите парламентарните партии (освен на ВМРО-ДПМНЕ) – тоа не го дозволија.

- Advertisements -

Се разбира, енергично и силно поддржани од нашите меѓународни партнери и пријатели

Пишува
Александар ДИМИТРОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”