Еци пеци пуч

by Фокус 20:19
20:19

Пресуден момент за исходот на оваа битка ќе бидат граѓаните, кои единствено останаа незадушени по медиумите, невладините, партиите и институциите.

Тие, граѓаните, со помош и преку преостанатиот дел од медиумите, невладините и партиите, со можност за да отрезнат, ќе го направат дополнителниот и пресуден продор за да се ослободи земјата.

- Advertisements -

Да, земјата секој ден се ослободува, како што слободата секој ден се освојува.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”