Епски судир на Гоца и Катица

by Фокус 12:13
12:13

За изборниот криминал на ДПМНЕ, Специјалното обвинителство има многу сведоци. Обвинителите на Катица ги испрашале, но потоа нив ги обработила и г-ѓа „Ливче нека снема“.

Сведоците и се пожалиле на Јанева дека Фамилијата им врши притисок. И ете ти сега, кривични пријави за луѓето на Катица! Не ви е јасно?

- Advertisements -

Па кој ги притиска сведоците!? Не е важно – држте го крадецот! Важно е оти двете дами, Гоца и Катица се во епска битка. Едната си ја штити Фамилијата, другата бара правда!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”