Еден кандидат против тројца тркачи

by Фокус 20:40
20:40

Досегашната кампања покажа дека Стево Пендаровски е единствениот сериозен кандидат за претседател на Македонија. Води модерна и позитивна кампања. Искуството како советник на двајца претседатели, Борис Трајковски и Бранко Црвенковски, му е од огромно значење.

Од двајцата има искуство дека не треба да биде англиска кралица и дека треба да ја врши должноста онака како што тој мисли дека е најдобро за државата.

- Advertisements -

Пишува
Џелал ХОЏИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.