ДУИ, барем декларативно, веќе трча кон Европа

by fokus 15:01
15:01

Можеме сите да тврдиме дека зад таквиот потег на ДУИ стои некоја расипана игра и смислена, пресметлива дволичност на Али Ахмети, кој сака да се претстави пред домашната и меѓународната јавност како лидер на модерна европска партија од таборот на зелените.

И се претстави. Тоа нешто значи и за неговата партија и за државата

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК