Државниот ревизор го потврди беззаконието во Домот за стари лица во Прилеп

by fokus 13:54
13:54

За незаконитостите во работењето на прилепскиот Дом за стари лица „Киро Крстески – Платник“, четворица вработени поднесоа кривична пријава до директорката.

Кривични пријави за злоупотреба на службената положба добија и членови на Управниот одбор на домот, како и екс министерот Диме Спасов и градоначалникот Марјан Ристески

- Advertisements -

Пишува
Зоран МИЛОШЕСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”