Дружината од ЗНМ си спие во нашево медиумско мочуриште

by fokus 19:38
19:38

Научила напамет неколку веќе изветвени фрази околу слободата на медиумите и застанала закопана во минатото време кога немаше други медиуми освен МРТВ.

На заобиколен пат го издига изборот на раководството на јавниот сервис и на Агенцијата на ниво на Уставот, кој се донесува со двотретинско мнозинство во Собранието!

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК