Кампања и кампирања

by fokus 13:58
13:58

Нема да споделувам коментари и впечатоци дека тоа е од немањето одговори и решенија за реалните проблеми во државата, туку ќе пренесам едно чувство од каде што открив дека примитивните рибари пак се служат со стара мамка.

Имено, при секое извикување на едните: УЧК, УЧК, и на другите: ВМРО, ВМРО, прв извик како одговор доаѓаше: СЈО, СЈО!

- Advertisements -

Затоа што, и покрај толку лага, спинови и измама, сепак тие што извикуваат СЈО, СЈО се најголемото мнозинство во оваа земја и тие се гласачите што ќе пресудат.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”