Груевски изгради споменици на херои, ама и на убијци на македонски патриоти

by fokus 19:23
19:23

За жал, сегашното раководство на ВМРО-ДПМНЕ, и покрај напорите да се покаже како демократска, десничарска партија, не може да се ослободи од споменатите препади со спомениците што ги направи Никола Груевски.

Но, тоа се само споредни делови од политичката бесмисла и неписменост кај македонските млади политичари

- Advertisements -

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК