Доживеав овации од контра протестантите!

by Фокус 14:04
14:04

Ова интервју беше во стилот на оние балкански фраери кои јадат ќотек од жените и децата и кои секогаш кога дома ќе се обидат да кажат нешто, добиваат заушка од која им свират ушите.

Арно ама, кога ќе отидат во некоја селска кафеана и кога ќе фрлат две три брљи, тогаш се спремни да се тепаат со Тајсон и Кличко заедно.

- Advertisements -

Токму така. Хорхе, кој седум години не смее да каже ништо пред оние кои го направија претседател од страв да не добие заушка, овојпат се одважи и практично ѝ се изнапцу на цела Европа затоа што не нѐ сакала и 25 години манипулирала со нас.

А бе, сиромав Хорхе. Тоа што не нѐ сакаат, не е нивна вина.

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”