Џабалак тинтрење за европски дил ориентид!

by Фокус 17:00
17:00

Во рубриката „верувале или не“ би ја сместила и изјавата на Аиво Орав по средбата на 12-те амбасадори со Груевски дека:

„го слушнале ставот на премиерот за начините на кои ќе се спротивстави на сериозните прашања околу владеење на правото и враќање на довербата во институциите“!

- Advertisements -

Дипломатско-бирократска формулација која уште повеќе му го крева угледот на премиерот кај неговите фанови.

Човекот кој ги задуши институциите, ги претвори во марионетки на фамилијата, сега ќе ги оправи за да го осудат за корупција!?

Аман бре, што ли рецепт им шитнал на дил средбава!?

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”