Десетте мантри на груевизмот

by Фокус 19:40
19:40

Што мислите, што ќе се случи ако народот му даде на Заев да го троши буџетот на државата, праша Груевски и ги наброја роднините на струмичкиот градоначалник.

Еве, друже Грујо, предлагаме Заев милиончињата да им ги даде на Сител, на Лимба, на Вале Букефал и на Гркинката Зиогу! Важно е да ечи мантрата дека вие сте невини како цвет, иако не може да ве спаси ниту хименопластика. Шика крв од сите страни!

- Advertisements -

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.