Им се извинуваме на Бранко, Љубчо, Бучко…

by Фокус 19:35
19:35

Какво време дојде, малку ме гризе совест што жестоко ги критикувавме сите влади пред 2006 година. Не дека демократијата цветаше тогаш, далеку од тоа, туку затоа што каква елементарна непогода нѐ снајде, дури ме фаќа носталгија за тие стари времиња. Не беа идеални, но беа понормални од ова денешницава.

И така некако, ем да бидеме тренди, решивме јавно да им се извиниме на Бранко, на Љубчо, на Бучко!

- Advertisements -

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.