Десетте грешки на Зоран Заев

by Фокус 10:27
10:27

Веќе е јасно оти Фамилијата ќе замине во историјата, но дали тоа ќе се случи порано или подоцна, и дали ДПМНЕ ќе доживее заслужен пораз на изборите, по кој Македонија без политички товар, ќе може да гради демократска, евроатлантска иднина?

Се разбира, најголемата одговорност за тоа ја има лидерот на СДСМ. Затоа е добро да се разгледаат некои контроверзни одлуки и потези на Заев во драматичните моменти од кризата и да се анализираат неговите грешки

- Advertisements -

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”