Десет паметни причини за давање глупави изјави

by fokus 17:53
17:53

Заев утре ќе му рече на Мицко дека со сегашново глупирање голема услуга му направил, имено „јас да не се правев сам луд, ти немаше никогаш да дојдеш на власт, па затоа ми должиш услуга“ да му каже.

И Мицко да мора да го пушти да избега во Софија.

- Advertisements -

Баш како што Грујчо го пуштија да избега луѓето кои кога беше на власт можеше да ги уништи и ич око да не му трепне, а, сепак, ги поштеди, па и тие се смилуваа врз него

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК