Бугарија го потпали фитиљот на балканското „буре барут“

by fokus 18:01
18:01

По сите нивни апели, молби и убедувања да не инсистира на билатералните спорови со Македонија во пристапните преговори, Бугарија со нејзиниот однос буквално ги помоча и ги истретира тие големи меѓународни политички моќници како кучиња што лаат додека бугарскиот карван си врви

Пишува
Ана ПАНОВСКА

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК