Денот потоа

by fokus 13:39
13:39

Не верувам дека доволно е само да се смени оваа тоталитарна и недемократска власт, па потоа сѐ ќе биде поинаку – полтроните ќе се отполтронизираат, исплашените ќе се охрабрат, некомпетентните ќе се остручат, подмитените ќе се растоварат, хипнотизираните ќе се разбудат, поданиците ќе го исправат ’рбетот.

Ништо од ова нема да се случи само од себе и само по себе

- Advertisements -

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”