Да имаше Македонија претседател…

by fokus 13:36
13:36

Ама, главите, вака-така, една по една паѓаат. Груевски самиот ги пушта по вода откако ќе види дека стануваат неупотребливи и безопасни, без ефект кај рајата.

Така и Ѓоргета наскоро ќе го батали, особено што, и покрај сето негово силење, јака волја и  блесавење, тој не успеа да му ја тргне ноќната мора на Груевски и барем привремено да го спаси од мечот на Специјалното обвинителство, што му виси над главата.

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”