Делта сојот повторно го турка светот на колена

by fokus 22:47
22:47

Иако во Македонија засега има само неколку десетици случаи на делта сојот – светските искуства покажуваат дека таквата „блага“ состојба може да се промени буквално преку ноќ.

Драматично е тоа што од делта сојот страдаат и државите каде што процесот на вакцинација е речиси завршен, а ние како што е познато сме многу далеку од таквата состојба

- Advertisements -

Пишува
Дејан АЗЕСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК