Дали е можна диктатура во Македонија како во Белорусија?

by Фокус 11:39
11:39

Аналитичарот Сем Вакнин и нашиот уредник Зоран Димитровски, во најновото продолжение на своите дијалози говорат за судбината на специјалниот јавен обвинител, ја прогнозираат разврската на политичката криза, остварувањето на договорот од Пржино и можностите за амнестија или за кривична одговорност на политичките актери, фокусирајќи се на прашањето дали Македонија може да опстане како диктатура

Подготвил
Зоран ДИМИТРОВСКИ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”