Дали е државен удар ако целата држава е удрена со мокра чорапа?

by Фокус 18:45
18:45

Чуму ескалацијата во македонската студена војна меѓу Заев и Груевски? Дали некој од нив двајца е дотеран до ѕид, па мораше да почне со активирање на сопствените бомби?

Објавувањето на снимките направени во кабинетот на премиерот е активирана нуклеарна опција зашто по неа, ама баш никој нема со премиерот да зборува отворено во неговиот кабинет, или каде било, од страв да не му текне утре некому да го објави тоа што требало да биде во „четири очи“.

- Advertisements -

Од таму, јасно е кој е дотеран до ѕид. Оној што прв ќе запука од најмоќното оружје.

Но, зошто? Чуму ова, чуму сега?

Пишува
Нено БОГДАН

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”