Далаверите на Груевски

by Фокус 11:30
11:30

Не е далавера, туку е точно, само она што го говореше Груевски на активот на Унијата на жените на ВМРО–ДПМНЕ. Она де, ако победи дека ќе ги пушти во дејство своите „народни клоци“.

Концентрацијата на лична власт нужно води во водите во кои заплива Груевски. Сега тој не може назад.

- Advertisements -

Да ме послушаше негде пролетта 2010 година, кога го убедував дека е крајно време да се повлече од политиката ако сака пак да се врати во неа, а тој не ме послуша.

Одбра друга варијанта, која убедливо го води кон негово дефинитивно исчезнување од политиката.

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”