Режимски кербери

by fokus 14:43
14:43

Керберскиот „патриотизам“ во Мафијадонија привршува.

Тоа е очекувано и нормално поради глупоста, инфантилната верба и моралната вертикала.

- Advertisements -

Режимските кербери дури по една деценија се соочија со грдата реалност – искористени и оставени со притиснати мадиња во менгеме

Пишува
д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”