Божествената Грујова комедија!

by Фокус 12:02
12:02

Во Пеколот што ни го стокмија грујчовци, аздисани во нивниот Рај, процвета Македонија како Перална.

Специјални единици беа задолжени за перење пари, други за перење мозоци, а Хорхе, Зврлевски, Владимир Панчевски, Чавковски, Горан Груевски, многу ги има бре, за перење на криминалните им дамки.

- Advertisements -

И мислам дека нема да се потресе ни Иванов, ни злосторничкото му здружение, ако им забранат да ПАТУВААТ во членките на ЕУ. Важно е да остане на сила забраната грујчовци да ОТПАТУВААТ во Идризово.

Во Москва веќе се обезбедиле!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”