Аналните аналитичари на Груевски!?

by fokus 12:41
12:41

Сортата кабинетски лигавици и „евергрин“ сончогледи е најопасен вирус за државното ткиво.

Со нив и по Грујо ќе изникне некој супер бетер Грујо.

- Advertisements -

Срочено како виц, се собрале човекојадците да разменат искуства. И се согласиле дека највкусни се македонските грујчовци. Главата со путер, ептен вкусна. ’Рбет нема, саде ’рскавица, да уживаш дури глоцкаш. И кога ќе дојдеш до задникот, таму наоѓаш уште петмина.

Е овие во „гз петмина“, всушност, се канцерот и за оној во чиј задник се вгнездиле. За државата, пак, отров!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”