Ако во овие услови имаме дури и локални избори, ќе падне крв!

by fokus 15:07
15:07

Заев треба да го објави договорот што го постигнал со партиите на Албанците, за да се увери секој дека тој договор не е акт на предавство, не е надвор од Уставот и не е ништо повеќе од она што го дал и го нудел Груевски кога преговарал со Ахмети, а не успеал да состави парламентарно мнозинство.

Објавувањето на тој документ може да ги релаксира односите

- Advertisements -

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”