Мигранти

by fokus 15:26
15:26

Бегството на македонските граѓани од татковината е елемент од системската операција на власта со повеќекратни цели: решавање на социјалните проблеми преку намалување на невработеноста, зголемување на дознаките од иселениците, елиминирање на конкуренцијата со вработување на благонадежни на сметка на професионални кадри, елиминирање на опонентите на режимот!

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”