Ако се објави во „Фокус“, ќе биде крај за бебето!

by fokus 14:57
14:57

Скандалот на Клиниката за гинекологија се шири. „Фокус“ располага со имиња на уште десет нови пациентки, кои во последните пет месеци поминале трнлив пат на клиниката поради лошо изведени операции и закачиле интрахоспитални инфекции.

За во последен момент да се поправат лекарските грешки и да им се спаси животот на пациентките, подоцна морало да интервенираат абдоменални хирурзи од скопската Дигестивна клиника

- Advertisements -

Пишува
Ирена МУЛАЧКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”